Protecția datelor și a informațiilor confidențiale

 

De ce avem nevoie de antivirus în mediul business?

An de an observăm pe propria piele creșterea numărului de atacuri cibernetice, viruși și malware. În 2019 am fost contactați din partea unei societăți care se confrunta cu un virus de tip ransomware pe toate cele aproximativ 30 de stații. Repunerea în funcțiune a tuturor stațiilor de lucru a durat o săptămână, timp în care puteam vedea cum potențialii și actualii lor clienți nu puteau fi serviți (am fost acolo!). Pe lângă aceste pierderi, costul operațiunii de restaurare a datelor a fost suficient de mare.

Putem cu ușurință corela o defecțiune tehnică cu micșorarea venitului, iar pierderile de date nu sunt o joacă.

Dacă pentru calculatorul de acasă putem folosi o variantă “free” a soluțiilor antivirus, în mediul business aceste soluții gratuite pot fi depășite, nepractice sau chiar nefolositoare.

Soluția propusă de noi

Am studiat cu atenție mai multe suite de antivirus și vom explica în continuare care au fost criteriile și de ce propunem Kaspersky Endpoint Security Cloud.

Protecție stații de lucru Windows și servere de fișiere

Windows este cel mai popular sistem de operare la ora actuală și de aceea este ținta principală a atacurilor cibernetice. Soluția propusă de noi protejează atât stațiile de lucru cât și serverele de fișiere Windows.

Protecție dispozitive mobile

Deși e un fapt des ignorat, și dispozitivele mobile trebuie protejate, fie că vorbim despre Android sau iOS. Kaspersky Endpoint Security Cloud permite protejarea acestora prin scanarea în timp real a fișierelor și aplicațiilor dar și blocarea/deblocarea, ștergerea datelor de pe mobil și localizarea lui, totul de la distanță prin platforma Kaspersky Business HUB.

Management facil

Toate operațiunile legate de antivirus se desfășoară pe platforma Kaspersky Business HUB. Este extrem de ușor de utilizat chiar și de cei fără cunoștinte tehnice avansate. Această platformă oferă multe posibilități, cum ar fi: descărcarea kit-ului personalizat, managementul dispozitivelor, stabilirea polițelor de securitate, vizualizarea centralizată a evenimentelor și fișierelor virusate.

Cost redus

Bineînțeles că ținem cont și de prețul acestor beneficii. Suntem siguri că ne încadrăm cu ușurință în bugetul companiei dumneavoastră. În plus, față de alți furnizori, oferim și asistență la activare și instalare ca bonus.

 

Solicitați o ofertă

Pentru a putea înțelege mai bine nevoile companiei dumneavoastră, vă rugăm completați formularul de mai jos.

5 + 8 =

„Credem că toata lumea are dreptul să fie lipsită de griji cu privire la securitatea cibernetică.”

Eugene Kaspersky, Preşedinte şi CEO al Kaspersky