Datacenter in cloud

 

De ce?

Lucrul în cloud este acum mai important că niciodată .

Majoritatea clienților noștri găzduiau în sediul lor serverele și echipamentele necesare desfășurarea activității . Am conștientizat însă că această metodă este greu de scalat și întreținut fără costuri substanțiale . Folosind tehnologii de vârf , dorim să contribuim la succesul tuturor celor care colaborează cu noi.

Cum?

Folosind servere, routere si retele virtuale

Am creat un sistem prin care managementul unei astfel de infrastructuri devine “floare la ureche” pentru cei cu notiuni de baza in IT. Costul redus al operarii si independenta fata de hardware sunt doar cateva dintre avantajele colaborarii cu  noi.

Intrebari frecvente

Cine se ocupa de hardware?

Dorim sa luam aceasta grija de pe umerii colaboratorilor nostri. Noi ne asiguram ca echipamentele folosite sunt conforme necesitatilor si ca sunt intretinute corect.

Oferiti si administrare?

Da! Optional va putem ajuta si cu administrarea centrului de date virtual. In functie de nevoi: design datacenter, migrare din fizic in virtual, monitorizare, consultanta.

Cine plateste curentul?

Asiguram atat alimentarea cu energie electrica cat si mentenanta  echipamentelor UPS. Monitorizam permanent situatia pentru a nu ajunge la intreruperi.

Cine se ocupa de backup?

La cerere ne putem ocupa si de aspectul acesta. Serverele folosite au deja un anumit grad de redundanta (raid, sursa) dar este recomandat si un backup periodic.

Pregatit pentru cloud?

Contacteaza-ne acum gratuit pentru consultanta