Externalizare Asistenta si Mentenanta IT

Externalizare Asistenta Si Mentenanta IT

 

Este cunoscut faptul ca succesul oricarei companii depinde de buna functionare a tuturor sistemelor interne – atat de productie, cat si de suport. Riscurile legate de aceste sisteme pot fi evitate apeland la profesionisti.

Xtek Romania va ofera servicii profesionale de asistenta si mentenanta IT. Puteti beneficia de acestea atat remote, cat si la fata locului.

Camera de servere - externalizare asistenta si mentenanta IT

Servicii de asistenta IT

Serviciile de asistenta IT pe care le oferim se preteaza pentru firmele mici si mijlocii. Folosind solutii moderne si tehnicieni instruiti temeinic, sistemele IT din compania dumneavoastra vor functiona in parametri asteptati.

Asistenta IT se poate realiza:
– prin email (cand nu este necesar inputul suplimentar);
– telefonic (daca este necesara interactiunea);
– prin conectarea de la distanta la servere sau la calculatoarele utilizatorilor (prin Anydesk);
– la fata locului, atunci cand se necesita si interventii fizice, nu doar de natura software.


Servicii de mentenanta IT

In 80% din cazuri, echipamentele IT isi pot scurta durata de viata din cauza ca nu sunt verificate si intretinute periodic. Prin serviciul de mentenanta oferim o abordare proactiva asupra bunei functionari a infrastructurii IT. Mentenanta IT hardware & software consta in monitorizarea frecventa a echipamentelor, in scopul prevenirii situatiei de nefunctionare.

Avantajele serviilor de mentenanta IT oferite de noi:

  • ne ocupam de intretinerea intregii dumneavoastra infrastructuri IT, cu costuri mai mici decat detinerea unui departament IT propriu;
  • colaborati cu o echipa de experti, mereu pregatiti sa intervina;
  • in urma actiunilor noastre constante de monitorizare si backup, riscul de a pierde informatii critice fiind minimizat;
  • vizite periodice la sediul dumneavoastra, in urma carora vor fi efectuate revizii asupra echipamentelor IT, in baza planului de revizie agreat impreuna; scopul acestor revizii este de a preintampina posibilele defectiuni.

 

Vreti sa aflati mai mult?

Pentru mai multe detalii si o cotatie de pret, va rugam sa ne contactati prin formularul de contact